2014. december 20., szombat

Könyv a Szentlélekről és ajándékairól

Könyvajánló

Josip Loncar: Erő a magasból (álmok, látomások és próféciák)

Ez a könyv a Szentlélekről szól! Álmokról, látomásokról és próféciákról, amelyeket a Szentlélek azért ad, hogy átalakítsa szívünket és ezzel együtt a világot is körülöttünk. Minden keresztény kaphat látomást, szent álmot, és próféciát. A Bibliában sok helyen találkozhatunk álmokkal, látomásokkal és próféciákkal. Ez a mai korban is érvényesülhet.

Josip Lončar 1964. január 8-án született a horvátországi Repaš-ban. A Kristofori Alapítvány igazgatója és a Kristofori Evangelizációs Intézet vezetője. A Book című evangelizációs folyóirat főszerkesztője és a Rhema című folyóirat kiadója. Az ICCRES hivatalos képviselője. Eddig három könyvet írt, ezek: A hit karizmája, A nagymama rózsafüzére, és a most magyarul is megjelent: Erő a magasból.

„Húsz éve rendszeresen tart evangelizációs szemináriumokat Horvátországban és számos más országban, így Magyarországon is. Miközben igehirdető, gyógyító és szabadító karizmájával végez szolgálatot, arról a meggyőződésről tesz tanúságot, hogy az ember számára Jézus Krisztus az egyetlen hiteles választási lehetőség.” (A horvát kiadó)

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének elmélyíteni ismereteiket a Szentlélekről és ajándékairól. 

Katona István atya

Forrás: Martinus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése