2017. augusztus 5., szombat

Könyv a megbocsátáson alapuló belső gyógyulásról


Könyvajánló

Mary Usha SND: A gyógyulás rejtett forrásai


Ez a könyv a gyakorlatból született. Mary nővér azt írta le, amit megtapasztalt. Évek óta járja a világot, beszél Isten irgalmas szeretetéről, megbocsátásáról… együtt imádkozik a betegekkel… és azok meggyógyulnak.

Különösen fontosnak tartja a gyermekkorban elszenvedett lelki sérülések gyógyítását. Ezzel kapcsolatba hozza a testi megbetegedéseket, ahogy ezt az összefüggést a modern pszichológia is kimutatta.

Különösen azoknak ajánljuk a könyvet, akik szeretnének meggyógyulni lelkük rejtett sebeiből. De azoknak is, akik emberekkel foglalkoznak, hogy a könyv által jobban megértsék, segítsék és szeressék fájdalmat hordozó embertársaik.

Részletek a könyvből:

Ha megértjük, hogy múltunk negatív érzései és indulatai gúzsba kötnek és elnyomnak minket, nemcsak tudatos énünk szabadul meg, hanem tudatalatti világunk is, pszichénknek az a része, amely a jelenben motivál bennünket. Belső küzdelem és feszültség van bennünk és szeretnénk szabadulni terheinktől. Lelkiismeretünk fürkészi a múltat, visszamegy a tudatalatti „emlékképeinkhez”, tudatalatti „raktárunkhoz”, hogy újra felidézzen elfelejtett eseményeket, és személyeket, amelyek és akik korábban fájdalmat okoztak nekünk.

Amikor Istennek és felebarátainkkal való kapcsolatunk sérelmet szenved, vagy azt tartós feszültségnek tesszük ki, mindig adódnak betegségek. Sok családban, ha a kapcsolatok megsérülnek, nyíltan beszélnek erről és ki is engesztelődnek egymással. Ma azonban igen sokan vannak olyanok, akiknek „nincs idejük”beszélni a felmerült problémákról és inkább orvoshoz mennek, hogy fájdalmaikra gyógyírt leljenek. Úgy gondolják, egyszerűbb pénzt kiadni, mintsem helyrehozni a jó viszonyt. Az eredmény nemcsak az, hogy a családtagok a békét és az egészséget illetően ámítják egymást, hanem közbe a társadalom is megmételyeződik.

Forrás: Martinus

A könyv letölthető innen:

http://5mp.eu/fajlok2/mirabela-kft/gyogyulas_forrasai_www.5mp.eu_.pdf 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése