2013. március 29., péntek

Országos nagytalálkozó az AVE hétvégék résztvevőinek


Az Emmanuel Közösség 15 éve szervez „AVE" hétvégéket egyedülálló, elvált, külön élő, vagy soha meg nem házasodott szülők megsegítésére.

Az eltelt 15 év alatt mintegy 450 egyedülálló édesanya és édesapa vett részt az „AVE" hétvégéken. Az évforduló alkalmából egész napos országos nagytalálkozót hirdetett meg az „AVE" szervezőcsapata az összes egykori résztvevő számára április 13-án délelőtt 10-től este 10 óráig Budapesten, a VI. kerületben, Városligeti fasor 42. szám alatt.

Az első országos nagytalálkozó mottója: „Elváltak = megbélyegzettek??? Hol van a helyük a Katolikus Egyházban? A segítségnyújtás 15 esztendeje".

A találkozón délelőtt Bíró László családreferens püspök szól az egyedülálló szülőkhöz, délután szentmisét mutat be, este pedig szakemberek segítségével műhelymunka keretében szó lesz a feldolgozatlan sebekről és elakadásokról, a kamaszokkal kapcsolatos nehézségekről, az új párkapcsolat boldogságának lehetőségéről és arról, milyen hitet adunk tovább a gyermekeinknek.

A sajtó képviselőit kérik, jelezzék részvételi szándékukat, és hogy melyik médium számára készítenének tudósítást. Szívesen küldenek részletes programot. Madocsai Beánál lehet érdeklődni a 30-3579-218 telefonszámon vagy az avekurzus@gmail.com levélcímen.

Forrás: VPP Hírporta


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése