2016. március 28., hétfő

TŰZ találkozó fiataloknakTe is lehetsz sztár!

„Ragyognotok kell, mint csillagoknak

a mindenségben!” - Filippieknek 2,15

 
AZ URÁNIA NEMZETI FILMSZÍNHÁZBAN

Budapest, VIII., Rákóczi út 21.

2016. április 9., szombat, 17.00-20.00


Dicsőítő zene      

Örömhírek      

Meglepetések      

Személyes áldás Neked


Szervezők: Új Jeruzsálem Katolikus Közösség, Fúzió Közösség

Partnereink: „Lelkes Napok”, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye

www. uj-jeruzsalem.hu; facebook.com/Fúzió

Az esemény megtalálható a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás facebook oldalán.


FIATALOK FIATALOKNAK JÉZUSRÓL - HOZD EL BARÁTAIDAT IS!

A belépés ingyenes.

Április 9-én, 17 órától olyan dolog történik a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban, amire ott még nem volt példa. A pompás nagyterem színpadán egész este fiatalok tesznek majd tanúságot  Jézusba vetett hitükről ─ zenével, prózában és sok kreatív ötlettel − érdeklődő kortársaik előtt. A „Te is lehetsz sztár” mottót a hely ihlette, s egész este arról lesz szó, hogy vajon mi adhat igazi fényt, ragyogást, világosságot az ember életének.

Erről beszélnek majd azok a vendégek is, akik életüket reflektorok kereszttüzében élik, mint például Süveges Gergő televíziós személyiség és Zámbori Soma színművész. Néhány rövid filmbejátszás erejéig olyan sztárok is megjelennek majd, mint Alex, az oroszlán (Madagaszkár) és Jim Chaviezel (Passió). Olyan fiatalok is vallanak majd hitükről Marti Zoltán, az MTVA fiatal szerkesztőjének mikrofonja előtt, akiket megcsapott egy „csillogó” életforma varázsa, de aztán a valódi értékek felé fordultak. Így megszólal Kiss Brigitta, a beszédes nevű Pure Fashion (Tiszta Divat) szolgálat ifjú munkatársa, és Pulay Vince is, aki végül nem világi rock-zenészként találta meg a boldogságot.
A fiatalos dicsőítő zene nagy szerepet játszik majd az est folyamán, garantálva, hogy a pörgős program egyre mélyebb spirituális tartalmat hordozzon. Az est végén Kunszabó Anna, a Fúzió Közösség társvezetője foglalja össze az evangéliumot, és mód lesz arra is, hogy a jelenlévők közös imádságban vallják meg hitüket. Az estét még több zene, és személyes közbenjáró imaszolgálat zárja majd.
A TŰZ evangelizációk sorozata 1997 óta zajlik Budapesten és szerte a Kárpát-medencében. Az elmúlt majd’ húsz évben az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség programjaként fiatalok és idősebbek sokasága került közelebb e szolgálat által az Úr Jézushoz. Április eleji találkozójukat most több ifjúsági közösséggel és kezdeményezéssel együttműködésben – Fúzió, Lelkes Napok, Pure Fashion -- készítik elő, fő támogatójuk pedig az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye.
A belépés minden fiatal számára ingyenes, a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a várhatóan jó hangulatú és tartalmas programra. Hiszen nagyszerű lenne, ha mindenki számára fény derülne az est kissé talányos bibliai mottójának értelmére: „Ragyognotok kell, mint csillagoknak a mindenségben!”

Forrás: Új Jeruzsálem Közösség


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése