2015. május 16., szombat

Pünkösd vasárnapi szentmise és pünkösdi előkészületek

Íme egy levél az idei pünkösdi programokról.

           
"Kedves Testvérek!

1. Az idei Pünkösdvasárnap is felmegyünk a Gellért hegyi viztározó tetejére, hogy együtt imádkozzunk városunkért, népünkért. 16 órakor szentmisével kezdünk! Ezért is igyekezzetek pontosan érkezni. Ez alkalommal Székely János püspök atya lesz velünk. Mindenkit szeretettel várunk, aki szivesen imádkozik velünk, hogy a Szentlélek kiáradjon Budapestre és országunkra!

A szervezők nevében: Marik József

2. Máj. 14-én 18.00-tól Pünkösdig: imádságos virrasztás  egy nagy virtuális emeleti teremben:

Hívunk és várunk, hogy gyűljünk össze egy nagy virtuális emeleti teremben, és Mennybemenetel ünnepétől virrasszunk és imádkozzunk Pünkösdig, várva az Atya új ígéretére, kérjük a Lélek új kiáradását! Vállalj egyedül vagy közösségeddel 1 vagy 2 óra imát, jelöld be a doodle táblázatban (http://doodle.com/ihbhf4ad76dzhyxq) - légy részese a közös készületnek.

3. A 9 nap javasolt imatémáit és egy kis olvasnivalót innen tölthetsz le: http://mkkm.hu/tartalom/punkosdi-kilenced
A nap témáiért imádkozhatunk spontán imával, imádkozhatunk Lélekben – a nyelvek adományával, a bűnbánat kifejezésével, hálaadással és dicsőítéssel, – számtalan módon. Más könyörgések is hozzáadhatók, ahogy a Szentlélek vezet...

Bővebben pl az Imádság háza facebook oldalán

4. Pünkösdváró dicsőítő virrasztást tartunk a karizmatikus megújulás közösségei, az Imádság Háza mozgalom résztvevői és minden érdeklődő számára , szombaton május 23-án este 8 órától a Szent József Plébániatemplomban (Budapest VIII., Horváth Mihály tér 4. A Nagykörúttól három perc séta!) A program: dicsőítés, tanúságtételek, tanítás, közbenjáró szolgálat, szentségimádás, éjféltől záró szentmise.

A megszólalók: Berkecz Franciska (Szociális Testvérek), Herényi Barnabás (Fúzió), Dr. Marik József (Emmanuel Közösség), Kunszabó Zoltán (MKKM-NSZB elnök). A szentmise főcelebránsa Michaels Antal plébános atya lesz. Zenei szolgálat: Fúzió dicsőítő csapat, Andorka Péter (Új Aratás), Mácsik Tamás (Isten Mosolya Közösség)

Szervező: Katolikus Karizmatikus Megújulás, Őrtüzek Imádság Háza. Info: mkkm.hu és facebook: Őrtüzek Imádság Háza

5. 40 órás szentségimádásra amit kivételesen nem a hónap utolsó hétvégéjén tartunk hanem május 22-23-24-én, ezzel is bekapcsolódva az országos pünkösdvárásba. Regina nővér is arra bátorít mindnyájunkat, hogy Pünkösdkor imádkozzunk és várjunk nagy csodákat! Ez a kegyelem ideje!

Szeretettel várunk mindenkit erre a különleges alkalomra: Törökbálintra az Isteni Szeretetet közösségbe! 

(Közösségi házunk Törökbálinton a Baross Gábor u.2 szám alatt található, megközelíthető az M1, M7 és M0 autópályákon keresztül, vagy Budapestről a 272-es kék busszal, ami a Móricz Zsigmond körtérről indul, és a végállomásig kell jönni vele.)

Kezdés pénteken 19 órakor, befejezés vasárnap 11 órakor.

Amennyiben szeretnél szállást és étkezést kérni, ezt legkésőbb május 20., szerda estig legyél szíves jelezni emailen vagy a következő telefonszámok egyikén: 06-23-399 433 mobil:06-20-3570976. Köszönjük! Szeretettel várunk! Az Úr Jézus áldásával!

az Isteni Szeretet Közösség nevében

Eberlein-Sidó Éva"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése